Predávame 70 percent slovenských potravín - Kapitán, Peter
Spotrebné družstvo Coop Jednota Nové Zámky v Bratislave modernú predajňu Tempo supermarket. Hoci už spoločnosť prevádzkuje v hlavnom meste dva menšie obchody, veľkoformátová predajňa vo vysoko konkurenčnom prostredí je aj pre tradičnú slovenskú značku veľkou výzvou.