Účtovná závierka v praxi - Pastierik, Vladimír
Poskytnutie praktickej pomôcky pre podnikateľské subjekty a osoby, zúčastňujúce sa procesu zostavovania účtovnej závierky. Článok nenahrádza všeobecne záväzné právne predpisy, preto je pri tejto činnosti nevyhnutné vychádzať z úplného znenia príslušných právnych predpisov.