Zostavenie a schválenie rozpočtu obce na rok 2024 - Veverková Konečná, Ingrid
V roku 2023 obdobie zostavovania a schvaľovania rozpočtu obce spadá do obdobia po voľbách do NR SR, do obdobia, kedy sa schvaľuje programové vyhlásenie vlády a kedy sa ešte len pripravuje návrh štátneho rozpočtu na rok 2024 a návrh rozpočtu verejnej správy na roky 2024 až 2026. Všetky tieto skutočnosti v značnej miere ovplyvňujú zostavenie a schvaľovanie rozpočtu obce na rok 2024.