Skúmanie výhod a výziev uhoľných elektrární v kontexte jadrovej energetickej transformácie - Kuhnová, Lenka, 1989-
Možné budúce modely využívania energie a súvisiace enviromentálne účinky, potenciálne riešenia súčasných enviromentálnych problémov, technológie obnoviteľných zdrojov energie a ich vzťah k trvalo udržateľnému rozvoju s veľkým dôrazom na smer transformácie k jadrovej energii.