Návrh nariadenia o nakladaní s vozidlami po skončení životnosti - Šimurka, Peter
Dňa 17. júla 2023 bol zverejnený legislatívny návrh právneho predpisu, ktorý bude regulovať oblasť návrhu vozidiel a o nakladaní s vozidlami po skončení ich životnosti.