Postavenie a funkcia didaktických hier vo výučbe - Pasiar, Ladislav, 1984-
Stručný prehľad vybraných autorov na problematiku postavenia a funkcií didaktických hier vo výučbe a tiež dva príklady webových aplikácií, v ktorých môžu učitelia vytvárať krátke didaktické hry pre potreby svojej výučby.