A Brief Overview of the Migration Policy Development in the Slovak Republic - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Rozbor vývoja migrácie v politike Slovenskej republiky a skúmanie jej reakcie na vonkajšie prostredie od vzniku Slovenskej republiky (1. januára 1993) po súčasnosť. Autori sa odvolávajú na dokumenty, prijaté v tejto súvislosti slovneskou vládou.