Greening in the Process of Providing Municipal Services of Local Collective Transport on the Example of Poland and Slovakia - Wąsowicz, Krzysztof
Cieľom príspevku je určiť relevantnosť služieb pre podniky verejnej dopravy z hľadiska externalít. Článok rozvíja metodiku skúmania a hodnotenia kvality verejnoprospešných služieb a miery saturácie využívania moderných technológií šetrných k životnému prostrediu v oblasti miestnej verejnosti dopravy.