Artificial Intelligence in the Hotel Industry in Slovakia - Gáll, Jozef, 1991-
Skúmanie a rozbor aplikácie umelej inteligencie v hotelovom priemysle a zmapovanie efektov, ktoré prináša do hotelov a iných ubytovacích zariadení na Slovensku.