Assessment of Cluster Potential in Slovakia: Case Study in the Upper Považie Region - Gáll, Jozef, 1991-
Použitie vhodnej identifikácie metódy mapovania mikroekonomického prostredia vybraného regiónu cestovného ruchu a následný rozbor zhodnotenia existujúcich predpokladov úspešného a efektívneho fungovania klastra cestovného ruchu.