The Boom in Nuclear Energy and Its Impact on the Environment - Kuhnová, Lenka, 1989-
Načrtnutie možných scenárov pre budúci rozvoj európskej energetiky až do roku 2050, keď viaceré krajiny začnú uprednostňovať jadrovú energiu.