Jak výzkum přispívá k vyšší efektivnosti komunikace v posledních 30 letech - Štenglová, Michaela
Nástroje pre meranie reklamy v minulosti a súčasnosti novými technológiami. Prípadová štúdia Plzeňský Prazdroj. Facial coding merania a prediktívny eye-tracking pomocou umelej inteligencie (AI). Zásadná rola kontextu v interpretácii dát.