Inovace v mediálních výzkumech - Fišer, Jozef
Text popisuje najnovší vývoj projektov merania médií v Českej republike, v ktorých medián zohráva kľúčovú úlohu ako realizátor. V článku je vysvetlený najnovší vývoj v meraní sledovanosti rádií, ako sa uskutočňuje plánovanie založené na celotýždňových údajoch a nová metrika čítanosti tlače GRP ako súčasť prieskumu čítanosti.