Economic Solutions to the Global Water Crisis - Válek, Juraj, 1981-
Riešenie problémov s vodou. Water4All sa snaží koordinovať a zvýšiť kritické množstvo činností a znížiť fragmentáciu výskumu a inovácií v rámci konzorcia s inými vodnými výskumnými a inovačnými programmi v Európe, aj zahraničí . Zlepšená koordinácia s programmi výskumu a inovácií v oblasti vody povedie k zdieľaniu a výmene informácií a osvedčených postupov, organizovaniu spoločných aktivít, spoločných akcií na identifikáciu, vedomostných medzier a diskusií o najlepších dostupných nástrojoch na vykonávanie vodohospodárskych činností.