Korporátna daň a prijaté opatrenia v krízových obdobiach 21. storočia - Mazán, Tomáš, 1996-
Skúmanie vývoja korporátnej dane počas krízových období 21. storočia. Medzi tieto obdobia patrí Finančná kríza v rokoch 2008-2009, pandémia COVID 19 a Rusko-Ukrajinský konflikt, ktoré významne ovplyvnili vývoj hospodárstiev v celosvetovom meradle. Zmeny daňovej politiky korporátneho zdanenia vo vymedzených obdobiach a pokus identifikovať hlavné faktory, ktoré viedli k zmenám správania podnikov na trhu a porovnanie daných zmien a trendov s vývojom podnikov na Slovensku.