Digital Agility, Digital Competitiveness, and Innovative Performance of SMEs - Kő, Andrea
Úloha digitálnej agility a digitálnej konkurencieschopnosti v inovačnej výkonnosti MSP (malých a stredných podnikov) v kontexte digitálne turbulentného prostredia. Skúmanie vzťahu medzi digitálnou agilitou, digitálnou konkurencieschopnosťou a inovačnou výkonnosťou v kontexte MSP.