Trends in the Recruitment and Hiring of Employees in the Healthcare Sector - Vozár, Vladimír
Kľúčovým faktorom úspechu modernej spoločnosti v konkurenčnom prostredí je efektívne využívanie zdrojov, ktoré má k dispozícii. Zdroj, ktorý stále poskytuje najvyššiu pridanú hodnotu v pomere k jej nákladom je nepochybne ľudská práca. Hlavným cieľom výskumu bolo zistiť názory respondentov na dôležitosť cieľov riadenia ľudských zdrojov v zdravotníctve a dodržiavanie stanovených krokov v procese náboru a výberu zamestnancov.