The Role of Digital Technologies in Firms’ Performance: A Panel Data Study on Family Firms and SMEs - Wang, Xinxin
V súčasnej dobe veľkých dát (Big Data) zohrávajú digitálne technológie zásadnú úlohu pri zlepšovaní podnikania a ekonomického rastu firiem. Vzhľadom na typ a veľkosť firmy táto štúdia skúma, ako digitálne technológie ovplyvňujú ich výkonnosť z finančného a zamestnaneckého hľadiska.