Zásoby vlastnej výroby - metodika a príklady - Pastierik, Vladimír
Zásoby vlastnej výroby sú charakteristické tým, že účtovná jednotka na nich vykonáva zmeny (spracovateľské operácie). Zásoby vlastnej výroby sú súčasťou obežného majetku účtovnej jednotky, teda ich základným znakom je rýchly kolobeh v procese hospodárenia účtovnej jednotky (pod 1 rok, spravidla niekoľko dní, týždňov, alebo mesiacov).