Historické nálezy a ich využitie v tvorbe podujatí cestovného ruchu - Plesník, Pavol, 1956-
Identifikovanie vzácnych historických nálezov a nadviazanie na tematické a zážitkové podujatia, ktoré sú zamerané pre širokú verejnosť a môžu podporiť zvýšenú návštevu historických objektov v rámci celej Českej republiky. Identifikácia potreby podujatí v historických objektoch, ako nástroj ich výrazného zviditeľnenia a propagácie.