Na scénu přichází chatbot Revoluční nástroj pro identifikaci ideálního zákazníka a hodnocení obchodních příležitostí - Knihová, Ladislava
Chatboti sa postupne stávajú časťou našich každodenných životov. Tieto programy umožňujú automatizovanú komunikáciu s používateľmi, a to obvykle prostredníctvom textových alebo hlasových správ. Umožňujú interakciu v reálnom čase, vďaka využitiu spracovaniu prirodzeného jazyka (NLP) porozumejú dotazom používateľov a môžu sa učiť neustále zdokonalovať svoje odpovede na základe predošlých konverzácií a spätnej väzby.