Organizaciya samostoyatel'noj raboty studentov pri izučenii russkogo yazyka kak inostrannogo - Vazanova, Marina, 1976-
Článok pojednáva o zvláštnostiach samoštúdia zahraničných študentov a o tom, ako zlepšiť ich zručnosti v zostavovaní ruských viet.