Determinants of Public Investments in the EU Countries. Role and Importance of Fiscal Rules. - Chmura, Rafał
Identifikácia faktorov, určujúcich veľkosť verejných investícií na Slovensku a v krajinách EÚ a overovanie hypotézy o negatívnom vplyve fiškálnych pravidiel na verejné investovanie.