Porovnanie algoritmov strojového učenia pre tvorbu predikčného modelu ceny bitcoinu - Cibuľa, Milan, 1995-
Porovnanie rôznych algoritmov strojového učenia, používaných na predikciu, aby sa identifikovala tá, s najväčším praktickým potenciálom na tvorbu predikčného modelu ceny bitcoinu, ako investičného aktíva.