Úľava na dani pre príjemcov regionálnej investičnej pomoci po 1. máji 2023 - Gášpárová, Eva
Regionálna investičná pomoc je formou štátnej pomoci na podporu konkurencieschopnosti a znižovania regionálnych rozdielov na území Slovenskej republiky. Poskytovanie regionálnej investičnej pomoci riadi a koordinuje Ministerstvo hospodárstva SR, pričom na jej poskytnutie nie je právny nárok.