Dopad odlivu důchodů z PZI na českou ekonomiku - Marková, Jana
Rozbor odlevu prvotných dôchodkov z Českej republiky v porovnaní s prílevom priamych zahraničných investícií, ukázanie príčin tohto javu a potreba aktívnej hospodárskej politiky v oblasti odlevu prvotných dôchodkov. Testovanie hypotézy vzťahu medzi ekonomickým rastom a prílevom PZI a testovanie platnosti hypotézy životného cyklu investície.