Spotreba pohonných látok - spôsoby uplatnenia v daňových výdavkoch - Vanková, Lucia
Podľa ustanovenia § 19 ods. 2 písm. I) zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. možno do daňových výdavkov uplatniť spotrebované pohonné látky len v rozsahu a za podmienok ustanovených týmto zákonom. Praktické príklady.