How Employment Diversification Affects Labour Competitiveness: A Gender Perspective - Chen, Manxue
Štúdia skúma, ako diverzifikované pracovné prostredie ovplyvňuje konkurencieschopnosť pracovnej sily v Číne zo špecifického hľadiska rodového rozdielu.