The Didactic Effectiveness Verification of the Teaching Model That Uses an Innovative E-Learning Module - Mišútová, Mária
Príspevok popisuje výskum, ktorého cieľom je overiť didaktickú efektivitu modelu výučby, ktorý využíva inovatívny e-learningový materiál. Tento vyučovací model bol navrhnutý nielen s ohľadom na želané vzdelávacie výsledky a dôraz na rozvoj prierezových kompetencií, ale najmä s ohľadom na počiatočné matematické vedomosti žiakov v postpandemickom období. Cieľovou skupinou sú študenti 1. ročníka bakalárskych študijných programov na technickej univerzite.