Influence of Effective Online Teaching on Student Results at Technical University - Mišútová, Mária
Článok sa zaoberá výskumom, či rôzne online vyučovacie metódy môžu ovplyvniť úspech študentov v štúdiu na vysokej škole. Vzhľadom na pandémiu COVID-19 bolo potrebné presunúť vyučovanie do virtuálneho priestoru. Formy a vyučovacie metódy používané v dennom vzdelávaní sa väčšinou preniesli do online vyučovania. Tento prístup bol však príčinou mnohých problémov, ktoré neraz vyústili do zníženia kvality a efektívnosti vzdelávania. Preto sme vyvinuli a overili inovatívny model online výučby s využitím digitálnych technológií a dôrazom na rozvoj prierezových kompetencií.