Selected Factors Influencing Employee Work Performance in Enterprises - Matulčíková, Marta, 1964-
Cieľom výskumnej práce je posúdiť prístupy k hodnoteniu pracovného výkonu zamestnancov v podnikoch. Empirický výskum v dotazníkovom prieskume sa zameral na faktory ovplyvňujúce pracovný výkon zamestnancov. Výskum sa uskutočnil v druhom polroku 2022 na vzorke 260 respondentov z podnikov pôsobiacich na Slovensku.