Spatial Heterogeneity and Spillovers of Employment in the EU Regions - Chocholatá, Michaela, 1977-
Zameranie na problém zamestnanosti v kontexte regiónov EÚ. Výsledky odhalili priestorovú nestabilitu odhadovaných parametrov počas dvoch režimov. Priestorové regionálne prepojenia v rámci oboch režimov boli potvrdené. Štatistická významnosť vedľajších účinkov uvažovaných faktorov zamestnanosti poukazuje na veľký význam priestorových presahov.