Female Leadership in the Tequila Industry in Mexico - Navarrete Torres, María del Carmen
Analýza výrobných spoločností, ktoré riadia ženy, s cieľom propagovať a šíriť niektoré aspekty ich podnikania. Postavenie žien v manažérskych pozíciách tequilových spoločností. Rodová rovnosť a snaha podporovať spravodlivejšie pracovné prostredie pre ženy.