Trendy outsourcingu v slovenských firmách - Alenová, Gabriela
Outsourcing je v dnešnej dobe už etablovanou stratégiou, ktorá umožňuje efektívnejšie riadenie a optimalizovanie procesov. Trendy tohto roku.