Vianočná výzva pre kuriérov je v plnom prúde - Alenová, Gabriela
Vzhľadom na narastajúcu dôležitosť kuriérskych spoločností v období Black Friday a Vianoc je nevyhnutné, aby sa zákazníci informovali o možnostiach doručenia, sledovaní zásielok a podmienkach, ktoré by mohli ovplyvniť ich objednávky. Týmto spôsobom môžu prispieť napríklad aj k efektívnemu a bezproblémovému procesu doručovania svojich vianočných darčekov.