Najlepší čas na implementáciu inovácií - Alenová, Gabriela
Tradičné spôsoby práce sa menia najmä kvôli čoraz väčšiemu zapojeniu moderných technológií a inovačných riešení. Mnoho odvetví sa v súčasnosti nachádza na prahu novej éry - dokazujú to aj najnovšie prieskumy. Podľa tých sa na Slovensku za posledných 5 rokov zdvojnásobil počet firiem, ktoré sa rozhodli investovať do digitalizácie a moderných inovácií.