Zelený marketing - Kaľuha, Pavol, 1998-
S čoraz vyššou vyspelosťou ľudstva a krajín sa začíname zaoberať taktiež otázkou, aká budúcnosť nás čaká. V tejto hektickej dobe riešime mnohé problémy – či už ako podniky, ale aj ako spotrebitelia. Jedným z týchto problémov, ktorý ovplyvňuje našu budúcnosť je taktiež znečisťovanie životného prostredia. Práve k tomuto problému sa rozhodlo množstvo podnikov postaviť čelom a začali sa správať environmentálne zodpovednejšie v obstarávaní vstupov, výrobe a taktiež v predaji a distribúcii svojich produktov. Cieľom príspevku je poukázať na dôležitosť zeleného marketingu v súčasnom podnikaní a poukázať na dostupné riešenia, ktoré uplatňujú mnohé globálne spoločnosti v boji proti znečisťovaniu životného prostredia a znižovaniu uhlíkovej stopy.