Analysis of the Impact on the Value of Companies in the Mining Industry during M&A and Their Synergistic Effects - Harumová, Anna, 1955-
Rozbor účinkov na hodnotu spoločností v ťažobnom priemysle počas koróna krízy a po covidovom období a o možnosti uskutočniť plánované zlúčenia resp. akvizície.