Analýza trendov a KPI vo vybranom podniku - Weiss, Erik, 1979-
Vývoj podnikania závisí od analýzy trendu finančných a KPI ukazovateľov. Pre zhodnotenie bol zvolený podnik DP drogéria, ktorý je jednotkou na slovenskom drogistickom trhu. Sledované ukazovatele boli doplnené o analýzu zákazníkov a konkurencie. Vývoj ukazovateľov bol sledovaný v päťročnom období, z ktorého vidieť pozitívne postavenie podniku v súčasnosti a perspektívy vývoja do budúcnosti. Trendy spoločnosti, ako aj vývoj jej finančných ukazovateľov a KPI poukazujú na ich vývin v modernej dobe, ktorú musia nasledovať, aby boli bližšie zákazníkom a dokázali splniť všetky ich požiadavky.