Marketingové aktivity spoločnosti Martinus - Weiss, Erik, 1979-
Vhodne zvolené marketingové aktivity prispievajú k rozvoju podniku a odolaniu konkurenčnému tlaku. Vybraná analyzovaná spoločnosť je jedným z najznámejších a najobľúbenejších kníhkupectiev. V predkladanom príspevku sa zameriavame na analýzu vybraných marketingových aktivít, vychádzajúc z výsledkov analýzy interného a externého prostredia spoločnosti. Výsledky svedčia o schopnosti spoločnosti prispôsobiť sa meniacim sa trendom v oblasti knižného priemyslu a o úsilí poskytovať kvalitné služby.