SDG, Parížska dohoda o zmene klímy a Európska zelená dohoda ako impulzy zmien vo vykazovaní podnikov - Pakšiová, Renáta, 1974-
Venovanie sa významu a dôvody zahrnutia nefinančných informácií do výročných správ. Skúmanie ich vplyvu na transparentnosť, dôveryhodnosť a udržateľný rozvoj podnikov v súčasnom podnikateľskom prostredí.