Regionální propojení elektroenergetiky v Africe - Osho, Adedayo
Prepojenie elektrických sietí, ktoré dnes existujú ako národné, regionálne a transkontinentálne energetické systémy, vzniklo pred mnohými desaťročiami. Afrika nezostáva bokom a využíva výhody prepojenia sietí podobne, ako je to vo vyspelých krajinách Európy.