Pedagogické intervencie na zvýšenie global business gramotnosti - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Cieľom tohto príspevku je poskytnúť prehľad a kritickú analýzu týchto nástrojov navrhnutých na zvýšenie Global Business gramotnosti vysokoškolských študentov, s akcentom na študentov ekonómie, marketingu, obchodu a manažmentu. Za týmto účelom bola realizovaná obsahová analýza vybraných pedagogických intervencií aplikovaných zahraničnými autormi a navrhnuté možnosti ich implementácie v rámci slovenského vysokoškolského prostredia.