Reexport a jeho využívanie v zahraničnom obchode - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Predkladaný príspevok definuje reexport, poukazuje na jeho prítomnosť v zahraničnom obchode a aktuálne otázky spojené s problematikou reexportu farmakologických produktov.