Miestne dane a ich postavenie v rozpočtoch miestnych samospráv (prípadová štúdia) - Bielokostolská, Karin
Zhodnotenie miestnych daní a ich postavenie v miestnych rozpočtoch na príklade troch obcí rôznej veľkosti v období rokov 2016-2021.