Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy - Majerník, Štefan
Výsledky projektu Minimalizácia dopadov COVID-19 prostredníctvom bezpečnosti cielenej výživy a stravovania v pandemických podmienkach prispievajú k celkovej pripravenosti spoločnosti na krízové ​​javy v oblasti bezpečnosti potravín pre budúcnosť Slovenskej republiky. V dôsledku krízových javov sa svetové výzvy a trendy nedajú presne identifikovať a vylúčiť, preto bola potreba vytvoriť univerzálny model riešenia týchto krízových javov. V tomto projekte sa riešili a spracovali krízové ​​javy do strategického modelu prostredníctvom odporúčaných dávok pre spotrebu potravín.