Market of South Korea – a Great Unknown Even for European Entrepreneurs - Zorkóciová, Otília, 1954-
Ambíciou autorov je poukázať na dôležitosť čo najkomplexnejšieho poznania makro a mikroprostredia medzinárodných trhov pre podnikateľské subjekty, ktoré majú záujem na nich efektívne vstúpiť a udržať ich, s upresnením analýzy trhu. Južná Kórea je perspektívny obchodný partner pre expanziu spoločností EÚ na svoj trh.