International Scientific Collaboration in the Research System: Dynamics, Opportunities and Challenges for Kazakhstan - Bisenbaev, Adilbek
Odhaľovanie kritického pohľadu na dynamiku medzinárodnej vedeckej spolupráce a jej ekonomické dôsledky. Komplexný rozbor ekonomických aspektov medzinárodnej vedeckej spolupráce, najmä v kontexte kazašského výskumu. Nový pohľad na ekonomické prínosy a výzvy partnerstiev globálnej vedy.