Influence of Income, Education and Religious Rituals on Life Quality - Susminingsih
Rozbor vplyvu mesačného príjmu na vzdelanie a náboženských rituálov na individuálne šťastie. Celkovo tieto tri nezávislé premenné majú simultánny vplyv na pozitívnu a štatisticky významnú kvalitu života. Jedinou štatisticky nezávislou premennou, ktorá pozitívne a výrazne ovplyvňuje šťastie je náboženský rituál. Medzitým príjem a vzdelanie majú pozitívny vplyv na šťastie, ale nie štatisticky významný.