Modeling the Structural Relationships between the Dynamics of Agricultural Insurance, the Agrarian Sector and the Level of Food Security in Ukraine - Juhászová, Zuzana, 1970-
Vyvinutie vedeckého a metodologického prístupu (modelu). Určenie vplyvu poľnohospodárskeho poistenia na rozvoj agrárneho sektora, ako aj úrovne potravinovej bezpečnosti na Ukrajine pre implementáciu vhodných poľnohospodárskych manažérskych rozhodnutí.